فروشگاه اینترنتی خرید لباس و پوشاک دیجی‌استایل

gallery
اکستنشن مو

۹ نکته‌ای که قبل از انجام اکستنشن مو باید به آن‌ها توجه کنید

تا به حال به این موضوع فکر کرده‌اید که بعضی افراد چگونه موهای بلند و زیبایی دارند؟ یا تا به حال پیش آمده است که کسی را با موهای کوتاه ببینید و در عرض یک روز موهایش بلند شده باشد؟ اگر دنبال کننده‌ی اخبار مد و زیبایی باشید، به احتمال زیاد با اکستنشن کردن مو آشنا هستید. اکستنشن‌ها می‌توانند به سرعت به حجم و بلندی موهای شما اضافه کنند و مدل موهایتان را تغییر بدهند. علاوه بر افراد عادی، اگر کمی روی سلبریتی‌ها نیز تمرکز کنید، متوجه می‌شوید که بسیاری از آن‌ها اکستنشن مو انجام داده‌اند، اما این کار را آن قدر طبیعی انجام می‌دهند که شاید حتی به ذهنتان هم نرسد که موی خودشان نباشد. اگر تصمیم دارید که اکستنشن مو انجام دهید، نکاتی وجود دارد که قبل از انجام آن باید بدانید. در ادامه‌ی این مقاله با مجله‌ی دیجی استایل همراه باشید تا این نکات را بررسی کنیم.

تاریخچه‌ی اکستنشن مو

اکستنشن مو

اگر بخواهیم به طور خیلی عمیق به موضوع نگاه کنیم، باید بگوییم که ریشه‌ی اکستنشن مو به ۳۴۰۰ سال قبل از میلاد مسیح در مصر باستان برمی‌گردد! شما باید از کلئوپاترا برای پیشگام شدن در این راه تشکر کنید. باستان شناسانی که روی بقایای اجساد زنان در آن دوره تحقیق کرده‌اند، متوجه شدند که پشم گوسفندان با دقت بسیار زیادی به موهای خانم‌ها وصل شده بود. برای مصریان باستان، ظاهر افراد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بود، زیرا نشان‌دهنده‌ی موقعیت اجتماعی افراد در جامعه بود. آن‌ها موهای ضخیم و پرپشت را ایدئال می‌دانستند؛ بنابراین از اکستنشن مو برای بهتر کردن ظاهر افراد و از کلاه گیس‌ها برای مهمانی‌ها و ضیافت‌های رسمی استفاده می‌کردند. در آن زمان کلاه گیس‌ها، از موی انسان، الیاف گیاهی و یا پشم گوسفندان ساخته می‌شد و به موی افراد بافته و یا توسط موم زنبور به آن‌ها وصل می‌شد.

اکستنشن مو در اروپا و آمریکا در قرن ۱۸ گسترش پیدا کرد. در آن زمان زنان از کلاه گیس‌های پودری سفید رنگ که Perukes نامیده می‌شد، استفاده می‌کردند. این کلاه گیس‌ها علاوه بر موی انسان، از موی اسب، گوسفند و بز نیز ساخته می‌شدند. بعد از مرگ پادشاه لویی چهاردهم، مردم از روی عادت، همچنان از کلاه گیس‌ها استفاده می‌کردند و از آن جایی که قیمت آن‌ها کاهش یافته بود، مردم موهای سر خود را به علت وجود شپش می‌تراشیدند و از کلاه گیس‌ها به عنوان جایگزین برای موهایشان استفاده می‌کردند.

در دهه‌ی ۱۹ و ۲۰، با توجه به پیشرفت مد، زنان برای امتحان کردن مدل موهای مختلف، از اکستنشن مو استفاده می‌کردند. به این ترتیب استفاده از کلاه گیس و اکستنشن مو به تدریج گسترش پیدا کرد و محبوب شد. امروزه نیز با توجه به پیشرفت صنعت مد و زیبایی، تکنیک‌های بسیار زیادی برای اکستنشن مو وجود دارد و شما با انجام آن‌ها می‌توانید به مدل موی مورد علاقه‌ی خود دست یابید.

موی طبیعی یا مصنوعی؟

اکستنشن مو

اکستنشن مو دقیقا همان چیزی است که به نظر می‌رسد؛ آن‌ها از موی طبیعی ساخته می‌شوند. این موها به نوعی هستند که کوتیکول آن‌ها کاملا سالم بوده و هیچ گره خوردگی ندارند بنابراین در تمام مدتی که روی سرتان هستند صاف و ابریشمی باقی می‌مانند. موهایی که مصنوعی هستند، از الیاف مصنوعی و مختلف ساخته می‌شوند. این الیاف معمولا الیاف پلاستیکی و ظریفی هستند که به تقلید از موی واقعی انسان ساخته می‌شوند.

  • هم موهای طبیعی و هم موهای مصنوعی در رنگ‌ها، مدل‌ها و اشکال مختلفی وجود دارند. تفاوت اصلی بین این دو مدل در کیفیت آن‌هاست. موهای مصنوعی خشک و سفت‌تر هستند و احساس طبیعی بودن به شما نمی‌دهند.
  • با موهای طبیعی می‌توانید درست مانند موهای خودتان رفتار کنید؛ آن‌ها را رنگ کنید، صاف یا فر کنید و… اما از آن جایی که اکثر رنگ موها دارای مقداری سفید کننده و آمونیاک هستند، موهای مصنوعی را نمی‌توانید رنگ کنید. همچنین استفاده از سشوار، صاف کننده، فر کننده و حتی نور مستقیم آفتاب می‌تواند به موهای مصنوعی آسیب برساند. بنابراین نگهداری از آن‌ها بسیار سخت خواهد بود.
  • موهای مصنوعی نسبت به موی طبیعی ارزان‌تر هستند؛ اما در عوض ماندگاری بسیار کمی دارند و نهایتا تا چند ماه می‌توانید آن‌ها را نگه دارید؛ اما موهای طبیعی با مراقبت درست، تا یک سال هم دوام می‌آورند.

انواع مختلف استفاده از اکستنشن مو

اکستنشن مو

اکستنشن مو گیره‌ای

این مدل از اکستنشن‌ها، دارای گیره‌ای در ابتدای رشته‌های مو هستند. این گیره‌ها به راحتی باز و بسته می‌شوند و شما می‌توانید آن‌ها را مانند یک گیره و بدون هیچ کمکی به موهایتان وصل کنید. این مدل از اکستنشن‌ها ساده‌ترین و سریع‌ترین هستند و همچنین کمترین آسیب را به موهای شما می‌زنند؛ زیرا نیاز به هیچ‌گونه فشار، حرارت یا مواد شیمیایی برای وصل شدن به موهایتان ندارند. ماندگاری این مدل اکستنشن‌ها به این بستگی دارد که چگونه از آن‌ها مراقبت می‌کنید؛ اگر به طور مناسب از آن‌ها مراقبت کنید، اکستنشن‌های گیره‌ای از ۳ الی ۶ ماه تا یک سال هم ماندگاری خواهند داشت.

اکستنشن مو چسب‌دار

در این مدل از اکستنشن‌ها، رشته‌های مو از قبل توسط چسب به هم متصل شده‌اند و سپس به موهای شما چسبانده می‌شوند. معمولا آرایشگرها برای استفاده از این نوع اکستنشن مو، آن‌ها را با ریشه‌ی موی شما هماهنگ می‌کنند و سپس توسط دستگاه حرارتی و چسب مخصوص، آن‌ها را به موهای شما می‌چسانند. چسباندن این مدل اکستنشن‌ها نسبت به اکستنشن‌های گیره‌ای، به زمان بیشتری نیاز دارند و همچنین به دلیل استفاده از چسب و دستگاه حرارتی، ممکن است به موی شما آسیب بیشتری برسد.

اگر از اکستنشن موی چسب‌دار استفاده می‌کنید، باید دقت کنید که از شامپو و نرم کننده‌ی درستی استفاده کنید تا باعث شل شدن چسب اکستنشن‌ها نشود؛ معمولا پیشنهاد می‌شود که از محصولاتی که ملایم هستند و چربی کمتری دارند استفاده شود. ماندگاری این مدل از اکستنشن‌ها بین ۴ تا ۸ هفته است و بعد از آن شما نیاز به ترمیم دارید؛ البته مقدار ماندگاری آن‌ها به رشد مو و نحوه‌ی نگهداری شما از موهایتان نیز بستگی دارد.

اکستنشن مو دوختنی

این اکستنشن‌ها دارای سوراخ‌های ریزی در ابتدای شاخه‌های مو هستند. برای استفاده از این مدل اکستنشن‌ها، ابتدای باید آن‌ها را به موهای خود بافته و سپس توسط یک نخ و سوزن، تارهای مو را به سوراخ‌های اکستنشن‌ها بدوزید. این پروسه بسیار زمان‌بر است و برای انجام آن باید حوصله‌ی زیادی داشته باشید. اکستنشن‌های دوختنی احساس سنگینی بر روی کف سر ایجاد می‌کنند و ممکن است کمی باعث کشیده شدن موها شوند، به همین دلیل معمولا برای افرادی استفاده می‌شوند که موهای ضخیم‌تری دارند.

این مدل از اکستنشن‌ها محبوبیت بالایی دارند؛ زیرا کاملا به موهای شما دوخته می‌شوند و ماندگاری زیادی دارند و همچنین ظاهر طبیعی‌تری هم دارند. اگر از اکستنشن‌های موی دوختنی استفاده می‌کنید، بهتر است که حداقل هفته‌ای یک بار از مرطوب کننده برای پوست سر و لبه‌ی موها استفاده کنید.

اکستنشن مو Microlink

در این مدل از اکستنشن، تارهای کوچک مو به قسمت‌های کوچک موی طبیعی توسط مهره‌ای با روکش سیلیکونی وصل می‌شود و سپس با استفاده از ابزاری مخصوص، این مهره‌ها روی مو محکم می‌شوند و در جای خود می‌مانند. در این روش از حرارت یا چسب استفاده نمی‌شود اما اگر اکستنشن‌های میکرو لینک به درستی وصل نشوند، ممکن است بیش از حد سفت شوند و باعث کشش و فشار در ریشه‌ی مو شوند و در نهایت باعث آسیب رساندن به موها شوند. این مدل از اکستنشن‌ها معمولا تا ۴ ماه ماندگاری دارند.

کلاه گیس

کلاه گیس‌ها مدل‌ها و انواع متفاوتی دارند و به روش‌های مختلفی و به صورت موضعی قابل استفاده هستند. همان‌طور که می‌دانید کلاه گیس‌ها تمام کف سر را پوشش می‌دهند و در صورت وجود مشکلاتی مانند طاسی یا ریزش موی شدید می‌توانند حتی جایگزینی برای موهای شما باشند. شست‌وشوی کلاه گیس‌ها ممکن است کمی سخت باشد و بسته به طبیعی یا مصنوعی بودن آن نگهداری از آن می‌تواند برای شما چالش برانگیز باشد. اگر کلاه گیس شما ساخته شده از موهای طبیعی باشد، با مراقبت درست تا یک سال یا بیشتر هم ماندگاری خواهد داشت.

‌نکاتی که قبل از انجام اکستنشن مو باید به آن‌ها توجه کنید

اکستنشن مو

۱. انواع مختلفی از اکستنشن مو وجود دارد. اگر در مورد موهای خود حساس هستید، بهتر است از اکستنشن‌های گیره‌ای استفاده کنید. این مدل اکستنشن‌ها به سرعت بلندی و حجم موهای شما را افزایش می‌دهند و کمترین آسیب را به موهایتان می‌زنند. همچنین به راحتی قابل جدا شدن هستند و شما بعد از استفاده از آن‌ها می‌توانید تصمیم بگیرید که حجم مو و مدل دلخواهتان دقیقا چگونه است.

۲. نتیجه‌ی کار بستگی به قیمتی که پرداخت می‌کنید دارد. نکته‌ای که باید بدانید این است که اکستنشن‌های خوب و باکیفیت، ارزان نیستند. همچنین بعد از نصب موها، مراقبت از آن‌ها نیز اهمیت زیادی دارد و با مشاوره‌ی آرایشگر خود باید حتما از محصولات مراقبتی مناسب استفاده کنید تا اکستنشن‌های شما ماندگاری داشته باشند.

۳. اکستنشن‌های مو نیازمند مراقبت و توجه زیادی هستند. اگر از اکستنشن‌های چسبی یا دوختنی استفاده می‌کنید، باید وقت بیشتری برای شستن، خشک کردن و حالت دادن به آن‌ها بگذارید. بهتر است که هرگز اکستنشن‌ها را خیس رها نکنید؛ زیرا به مرور ممکن است شل و یا باعث ایجاد چسبندگی شوند؛ در نتیجه ماندگاری آن‌ها کم خواهد شد.

۴. از مزایای استفاده از اکستنشن‌های موی طبیعی و هم‌رنگ با موهای خودتان این است که این موها کاملا با موی سر شما ترکیب می‌شوند و اصلا غیرطبیعی به نظر نخواهند رسید.

۵. اکستنشن‌های مو فقط برای بلند کردن موها نیستند؛ بیشتر خانم‌ها برای حجم دادن به موهایشان از اکستنشن‌های مو استفاده می‌کنند. همان‌طور که می‌دانید، هرچه‌قدر موهای شما پرتر و سالم‌تر به نظر برسند، چهره‌ی شما زیباتر و جوان‌تر دیده خواهد شد.

۶. برای داشتن اکستنشن‌های مو لازم نیست ساعات بسیار طولانی را در آرایشگاه صرف کنید. در سال‌های اخیر به دلیل افزایش محبوبیت اکستنشن‌های مو، پیشرفت‌هایی نیز به وجود آمده است که باعث سریع‌تر و آسان‌تر شدن روند انجام این کار می‌شود. البته زمان لازم برای انجام اکستنشن مو بستگی به مدل و روشی که انتخاب می‌کنید هم دارد.

۷. اکستنشن‌های مو باید راحت باشند. بدون شک بعد از انجام اکستنشن مو، موهای بیشتری را روی سر خود حس خواهید کرد اما این موضوع نباید باعث شود که هیچ‌گونه خارش، درد یا ناراحتی را تجربه کنید. اگر اکستنشن‌های شما راحت نبودند، حتما به آرایشگر خود مراجعه کنید و آن‌ها را عوض کنید.

۸. اکستنشن‌های خوب و باکیفیت به موهای طبیعی خودتان آسیب نمی‌رسانند. اگر یک فرد حرفه‌ای این کار را برایتان انجام دهد و شما مراقبت‌های لازم را از آن‌ها بکنید، اکستنشن‌ها هرگز به موهای شما آسیب نمی‌رسانند. در واقع وظیفه‌ی اصلی اکستنشن‌های مو محافظت از موهای طبیعی شما و کمک به بهبود و رشد آن‌هاست.

۹. همان‌طور که انتظار می‌رود، شستن و مراقبت از موهایی که متعلق به سر شما نیست، نیازمند محصولات مراقبتی متفاوتی است. شما برای مراقبت از اکستنشن‌ها به یک مرطوب کننده‌ی مناسب، برس مخصوص برای شانه کردن و یک شامپو و نرم کننده‌ی مخصوص نیاز دارید.

حرف آخر

داشتن موهای زیبا تاثیر بسیار زیادی بر روی زیبایی شما می‌گذارد. اگر دوست دارید تغییری در خود ایجاد کنید یا موهای نازک و کم پشتی دارید یا علاقه دارید که مدل موهای مختلف را امتحان کنید، اکستنشن مو یک گزینه‌ی عالی برای شما خواهد بود. برای نتیجه‌ی بهتر، حتما قبل از انجام آن با یک آرایشگر حرفه‌ای مشورت کنید و کاملا درباره‌ی نحوه‌ی نگهداری و نکات آن تحقیق کنید.

منابع: Luxyhair, Harpersbazaar, lsalon

دیدگاه خودتان را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز با * علامت گذاری شده اند.